The Reception of: Zaki & Lita

Photos & text by: Ridhuan Abu Bakar (diwant) MOST of the guys out there just don’t give a damn about how their wedding pictures or preparation looks like. All they want to know is just to get over it and start ‘working’ for babies. It’s not wrong at all considering all they (we) think during…

Jom Bertandang ke Tmn Tasik Taiping

Photos & text by: Ridhuan Abu Bakar (diwant) DALAM pada kita teruja (termasuk saya) dengan keindahan alam ciptaan Allah S.W.T di benua Eropah, yang dilimpahi dengan Pergunungan Alps, Bangunan2 lama di London, Belgrade, Seville, Laut Mediterranean, Venice dan lain- lain lagi, Malaysia pun tak kurang hebat dengan kehebatan hutan tropika yang berusia ratusan juta tahun…

A visit to the Kellie’s Castle

Photos & Text by: Ridhuan Abu Bakar (diwant) IT HAS always been my dream to shoot any outdoor session at Kellie’s  Castle since the last time I went there not a long time ago. Actually I wrote an article about this place and I even mentioned how great it would be to someday shoot a…

The Reception of: Izan & Liya

Photos & Text by: Ridhuan Abu Bakar (diwant) A member of Pixelworks Photography & Design THE reception of Izan & Liya were held at Dewan Pusat Komuniti Lembah Pantai, near Pantai Hillpark at Kerinchi few weeks ago.

Sungai Petani yang pesat membangun

Photos & written by: Ridhuan Abu Bakar (diwant) A member of Pixelworks Photography & Design http://www.Pixelworks.com.my SATU assignment yang agak mengejutkan saya kali ini. Saya mendapat job ni daripada housemate saya, boleh dikatakan last minit jugak, seingat saya beberapa hari sebelum tarikh majlis ini berlangsung. Dan lagi satu kejutan ialah kedua- dua majlis akad nikah…

Hazwan & Iera di Dewan Gemalasari, Ampang

Written by: Ridhuan Abu Bakar (diwant) A member of Pixelworks Photography & Design http://www.pixelworks.com.my SEPERTI yang telah dijanjikan pada posting yang lepas, kali ni saya masukkan entry persandingan Hazwan & Iera yang berlangsung dengan jaya dan happening di Dewan Gealasari, Bangunan RISDA Jalan Ampang pada hujung bulan lepas. Untuk pengetahuan hangpa semua, ini adalah kali…

One of Many…

Written & experienced by: diwant LAST WEEK, 23rd of May 2009, I was hired by a friend of mine and also a member of Pixelworks Photography & Design team, Mr. Iskandar to shoot his cousin’s solemnization & reception at Dewan Felda Perdana. I was informed that it was some sort of a gift from him…

The Reception of: Hanidy & Sri Elyna

Written & experienced by: diwant MY last post was about the solemnization of Hanidy & Sri Elyna at Rawang. The next day, which was 3rd May 2009, I was to shoot their wedding reception at Danau Kota.The day started at around 1130am, a bit late compared to the other events that I’ve been covering all…

Perfect Neighbourhood

Written & experienced by: diwant/PIXELWORKS the names are there make- up and a bit of self portrait 7 tents, 1 ‘pondok’ for the guest’ to have a rest, multi-racial guest’ and total ‘gotong royong’ to prepare the food. That’s why I say it is a perfect neighborhood. Klang is a big terriroty, and I’m not…

Malu Tapi Mahu

Written & experienced by: diwant/PIXELWORKS I LOVE these guys, I love this venue , I love doing it, and I hope they’ll love it too, insyaAllah. “Nanti nak baring kat taman tu boleh la.” “Tapi rumput basah ni, tak kisah ke?” “Tak kisah, janji gambar cantik.” Hmmmm. Ini macam bukan Azura yang saya kenal semalam,…

The ‘Act of God”

Written & experienced by: diwant/PIXELWORKS Beberapa hari sebelum majlis ini, saya menerima panggilan dari ‘abg‘ radzi yg mengatakan dia terpaksa menghadiri sesuatu yang amat penting dan saya perlu menggantikan dia. Pada mulanya saya agak keberatan kerana saya telah mempunyai perancangan pada hujung minggu tersebut. Tetapi kerana ini adalah tanggungjawab kami di Pixelworks untuk mengambil gambar…