Outdoor di Lapangan Terbang

on

Sungguh seronok apabila dapat peluang ambil gambar outdoor di tempat yang belum pernah dilakukan sebelum ini. Pengantin lelaki ini, Azren adalah kawan sejak sekolah dulu dan selalu lepak bersama rakan2 lain jika ada kesempatan. Jadi dengan mereka berdua keadaan menjadi lebih mudah untuk bekerjasama.

Kami menunggu hampir 20 minit di kawasan ini untuk menunggu ketibaan pesawat, dan kami hampir berputus asa dan ingin bergerak ke tempat lain sehingga Azren nampak dua buah pesawat sedang menghampiri landasan dari belakang bukit. Saya pun tak pasti bagaimana beliau boleh nampak sedangkan kelibat pesawat itu terlalu kecil dan jauh.

Namun penantian itu sangat berbaloi kerana kami dihadiahkan dengan dua buah pesawat dalam masa 5 minit, dan kami berada di lokasi yang betul2 sesuai untuk mengambil gambar yang hanya ada dua peluang untuk berjaya.

Akhirnya, selamat pengantin baru kepada Azren + Zaza, dan selepas perkahwinan beliau, hanya tinggal beberapa rakan sekolah yang masih belum mengikat tali perkahwinan, anda tahu anda siapa hahahaha!

d1-6274

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s