Pre Wedding: Zaidi & Nazila


Photos & text by Ridhuan Abu Bakar (diwant)

Sesi pre- wedding untuk pasangan kawan baik saya sejak tingkatan satu, yang juga adalah ‘geng’ hostel Penang Free School ini di organize oleh brader Mat Husaini, yang juga adalah kawan sekolah saya dan juga Zaidi ni. Semua satu batch. Lokasi yang telah dipilih ialah Taman Metropolitan Kepong yang amat terkenal dengan pusat permainan layang- layang (wau bulan belum nampak) oleh seseiapa saja tak mengira bangsa dan peringkat umur.

Ada jugak kawan- kawan Mat Husaini yang join sesi ni dengan segala payung dan flash transmitter semua cukup. Saya rasa jumlah flash yang ada pada hari tersebut lebih daripada 5 bijik. Walaupun sesi tersebut berjalan lebih kurang dalm satu jam setengah berikutan waktu yang hampir gelap, sesi ni memang seronok dan bermakna kerana semua yang terlibat terdiri daripada kenalan lama dan yang baru first time jumpa tu pun peramah.

Sesi bergambar ni diambil kira- kira 2 minggu dari tarikh pernikaha mereka yang jatuh pada 07/08/09.

Terima kasih jugak kepada saudara Ezwann kerana dengan bantuan orang rumahnya, telah menyediakan beberapa juadah minum dan makan petang seperti picnic kat satu sudut di taman tersebut. Makanan2 tersebut memang sedap belaka, huhuhuh..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s