The ‘Clash’


Photos & Text by: Ridhuan Abu Bakar (diwant)

A member of Pixelworks Photography & Design

SUDAH seminggu lebih saya tak upload entry walaupun banyak yang beratur, menunggu giliran untuk di publish. Tapi saya agak sibuk dengan beberapa hal lain yang perlu juga diberi keutamaan, so malam ni dapat la saya mencuri sikit masa untuk masukkan entry terbaru ini.

Dah hampir sebulan acara pernikahan & malam berinai Fiza ni berlangsung, tapi memori masih segar di kepala otak saya, atas beberapa sebab tertentu, huhu. Walaupun tempat kediaman parents Fiza ni tak jauh la jugak dari rumah big bos Pixelworks, tapi saya yang pergi shoot mereka. Katanya dia ni tengah membuat persiapan untuk acara keesokan harinya. Tapi apa pun, saya nampak sesuatu yang baru pada majlis ini. Nak kata belajar pun tak jugak, nak kata pengalaman, mungkin ya. Satu pengalaman kecik sebenarnya, takla besaq sangat untuk diceritakan disini. Tapi pengalaman yang saya lalui pada malam tersebut membuat saya tersengih- sengih dan tersenyum simpul tali bila saya duduk berseorangan sambil menghirup air nescafe ais di restoran baba dan nyonya berdekataan rumah saya.

Ini macam punya stail pun ada? hahahahahaha…

Ok la, hangpa semua mesti tak paham apa yang saya dok merepek ni, so enjoy la sedikit sebanyak gambar2 di bawah…


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s